UNIEK VERRASSINGSMENU

Vakschool Wageningen stelt jaarlijks een uniek verrassingsmenu samen voor de dinnershows. Voor de Christmas Special ontwikkelden de chefs een viergangenmenu, bij Dinnershow Goud kun je een vijf gangen verwachten. Hoe het menu er precies uitziet houden we geheim. Wel is het uiteraard mogelijk om je dieetwensen door te geven bij het bestellen van je tickets.

HOLLANDS DRANKEN ARRANGEMENT

Drankjes uit het Hollands dranken arrangement zijn bij de ticketprijs inbegrepen. Dit arrangement bevat geen buitenlands gedestilleerde dranken en likeuren.

AANKLEDING

Bij Dinnershow Goud Christmas Special is de styling in lijn met het thema van de show; sfeervol, warm en met een vleugje kerst! Voor Dinnershow Goud werken we samen met studenten van de opleiding Ruimtelijke Vormgeving van Rijn IJssel. Zij dragen zorg voor de aankleding van het pand, zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van de styling van de tafels.

DIEETWENSEN?

Uiteraard houden de chefs ook rekening met jouw allergieën en/of dieetwensen. Geef deze door bij het bestellen van je tickets.

DINNERSHOW GOUD WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: