ARRANGEMENTEN

Dinnershow Goud is dé gelegenheid om met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties een verzorgde avond uit te beleven. Ben je op zoek naar een zakelijk evenement waar je zelf geen omkijken meer naar hebt? Neem dan contact op voor een arrangement op maat. Naar gelang de grootte van de groep en de specifieke wensen die jullie hebben denken we graag mee over de perfecte invulling van jullie dinnershow!

Contact opnemen

GOLDEN EXPRESS

Golden Express is het thema van de achtste Dinnershow Goud. Ook deze Dinnershow komt voort uit een unieke samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Het draait echter om onze helden: de studenten. Studenten van de opleidingen Rijn IJssel Danser Show Allround, Danser Urban en de Nederlandse Musical Academie verzorgen een wervelende show. De artistieke leiding van deze show is in handen van Studio26.

Tijdens de show worden gasten culinair verrast met heerlijke gerechten. Deze gerechten zijn door studenten, onder begeleiding van de docent Chefs van Vakschool Wageningen bereid en worden geserveerd door gastheren en gastvrouwen van Vakschool Wageningen.

Ervaar de positieve energie van bijna tweehonderd betrokken studenten tijdens Dinnershow Goud!

Direct reserveren

OVER DINNERSHOW GOUD

Vanuit een gezamenlijke passie voor talentontwikkeling, is de unieke samenwerking tussen Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Rijn IJssel Creatieve Industrie en Studio26 ontstaan. Studenten van diverse opleidingen worden onder begeleiding van professionals klaargestoomd voor het echte werk: een Dinnershow op locatie. Inmiddels hebben meer dan 6000 gasten kunnen genieten van Dinnershow Goud!

Meer over de samenwerking met Rijn IJssel

SFEERIMPRESSIE

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk de aftermovie van Dinnershow Goud 2018!

WANNEER IS DINNERSHOW GOUD?
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

DINNERSHOWGOUD.NL WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: