OVER

Vanuit een gezamenlijke passie voor talentontwikkeling is de unieke samenwerking tussen het bedrijfsleven, Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Rijn IJssel Creatieve Industrie en Studio26 ontstaan en werd Dinnershow Goud geboren. Het idee achter Dinnershow Goud is om studenten van diverse opleidingen van Rijn IJssel de kans te geven vlieguren te maken in een professionele omgeving. Zo doen ze praktijkervaring op én krijgen studenten de kans om aan een breed publiek te laten zien wat ze in huis hebben.

Direct reserveren

DINNERSHOW GOUD

In het voorjaar worden studenten onder begeleiding van professionals klaargestoomd voor een volwaardige Dinnershow op locatie. Naast studenten van de dansopleidingen en de NMA werken aan deze dinnershow ook studenten van diverse andere opleidingen van Rijn IJssel mee; van de opleiding DTP, Sign en Ruimtelijke Vormgeving tot Podium & Evenemententechniek tot aan de horecatoppers-in-opleiding van Vakschool Wageningen en niet te vergeten studenten Make-up & Hair Artist en studenten Evenementenorganisatie.

Meer info

CHRISTMAS SPECIAL

In december zijn studenten van de dansopleidingen Urban & Show en de Nederlandse Musical Academie live te zien en te horen tijdens de Dinnershow Goud Christmas Special; een kleinschalige dinnershow die op diverse locaties in Gelderland te zien is.

Meer info

SFEERIMPRESSIE

Inmiddels hebben meer dan 10.000 gasten kunnen genieten van Dinnershow Goud en de Christmas Special. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie!

WANNEER IS DINNERSHOW GOUD?
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

DINNERSHOW GOUD WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: