OVER DINNERSHOW GOUD

Dinnershow Goud is dé gelegenheid om met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties een volledig verzorgde avond uit te beleven. Een bijzondere culinaire ervaring die voort is gekomen uit een unieke samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Studenten van de opleidingen Rijn IJssel Danser Show Allround, Danser Urban en de Nederlandse Musical Academie verzorgen de invulling van een wervelende avond. De artistieke leiding van deze show is in handen van Studio26.

Aankomende april 2021 gaan we het nét eventjes anders doen dan voorgaande jaren met de Dinnershow Goud. Tijdens deze heuse livestream show word je vanuit je eigen woonkamer live meegenomen naar de tv studio van Dinnershow Goud, waar je kunt genieten van een spectaculaire avond.

Direct tickets bestellen

WISSELEND THEMA

Wist je dat iedere editie van Dinnershow Goud heeft haar eigen, unieke thema heeft? Dit thema vormt een rode draad voor de shows en geeft je vast een hint van wat je te wachten staat. Het thema voor Dinnershow Goud 2021 is ‘Golden Movies’.

BORRELBOX

Om de diner ervaring te behouden, krijg je de mogelijkheid om een borrelbox bij het ticket te bestellen. Deze borrelbox is voldoende voor twee personen en maakt de livestream show helemaal compleet. Bestel de borrelbox bij je ticket via de webshop.

Webshop

SFEERIMPRESSIE

Inmiddels hebben meer dan 10.000 gasten kunnen genieten van Dinnershow Goud. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten vanuit je eigen woonkamer? Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie!

LIVESTREAM SHOW GOUD IN
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

DINNERSHOW GOUD WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: