OVER DINNERSHOW GOUD

Dinnershow Goud presenteert Theatershow Goud: dé avond uit met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties! Tijdens deze theatershow maakt het diner plaats voor nog meer beleving, show, dans en zang.

Op dinsdag 19 en woensdag 20 april 2022 werd de Muzenzaal van Musis Sacrum Arnhem omgetoverd tot het podium voor studenten van de Rijn IJssel opleidingen, Danser Show Allround, Danser Urban en Nederlandse Musical Academie.

De artistieke leiding van deze show is in handen van Studio26.

Nu is het weer tijd voor de Dinnershow Goud Christmas Special.

Direct naar Christmas Special

WISSELEND THEMA

Wist je dat iedere editie een eigen uniek thema heeft? Dit thema vormt een rode draad voor de shows en geeft je vast een hint van wat je te wachten staat.

Afgelopen jaar strijken er verschillende Rijn IJssel opleidingen, waaronder de creatieve mbo-opleidingen, neer op een nieuwe locatie – de ENKA campus. De campus ligt op de plek waar de Nederlandsche Kunstzijdefabriek 110 jaar geleden is opgericht. Met de naam ENKA-campus herleeft een stukje Arnhemse geschiedenis. De geschiedenis van de campus geeft een speciale tint aan de komst van Rijn IJssel. Dit is een locatie met een verhaal. Vanuit die gedachten is het thema voor deze Theatershow ontstaan, namelijk Golden Thread.