OVER DINNERSHOW GOUD

Dinnershow Goud is dé gelegenheid om met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties een volledig verzorgde avond uit te beleven. Een bijzondere culinaire ervaring die voort is gekomen uit een unieke samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Studenten van de opleidingen Rijn IJssel Danser Show Allround, Danser Urban en de Nederlandse Musical Academie verzorgen de invulling van een wervelende avond.

De artistieke leiding van deze show is in handen van Studio26.

WISSELEND THEMA

Wist je dat iedere editie van Dinnershow Goud heeft haar eigen, unieke thema heeft? Dit thema vormt een rode draad voor de shows en geeft je vast een hint van wat je te wachten staat.

ARRANGEMENTEN

Ben je op zoek naar een zakelijk evenement waar je zelf geen omkijken meer naar hebt? Neem dan contact op voor een arrangement op maat. Naar gelang de grootte van de groep en de specifieke wensen die jullie hebben denken we graag mee over de perfecte invulling van jullie dinnershow!

Neem contact op

SFEERIMPRESSIE

Inmiddels hebben meer dan 10.000 gasten kunnen genieten van Dinnershow Goud. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten vanuit je eigen woonkamer? Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie!