FAQ items aan het laden...

REVIEWS

“Mede namens mijn moeder wil ik jullie bedanken voor een perfect georganiseerde dinnershow in een prachtige ambiance. Onvoorstelbaar dat de studenten in relatief korte tijd een vijfgangen diner wisten te serveren, artistiek gelardeerd met prachtige dansitems en bij vlagen hoogstaande, grootse, vocale intermezzi. Nogmaals bedankt!”

Frank Wentink, oud-directeur Wentink Events

“Prachtig om te zien hoe de studenten schitteren op het podium. Heel leuk ook om nu te zien waar onze zoon al weken voor aan het trainen is en om het enthousiasme en de energie van de dansers te ervaren. We hebben echt onwijs genoten en komen volgend jaar graag weer!”

Suzanne Janssen

“Mede namens Monique wil ik jullie nogmaals danken voor de uitnodiging voor de Dinnershow van afgelopen vrijdag. We hebben niet alleen een fantastische avond gehad, die dankzij jullie gastvrijheid ook nog eens heel erg gezellig was, maar we waren beiden diep onder de indruk van de geleverde prestaties van jullie studenten, waar jullie uitsluitend trots op kunnen zijn.”

Wim Ludeke, De Onderwijsspecialisten

“We willen jullie even laten weten hoe boven verwachting leuk Dinnershow Goud was. Wát een gave show, en wat een bijzondere ervaring om eens een echte dinnershow mee te maken. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid en onze complimenten aan de studenten en de organisatie!”

Evelien van de Vooren
WANNEER IS DINNERSHOW GOUD?
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec