Logo Dinnershow Goud 2024

Dinnershow

Vanuit een gezamenlijk passie voor talentontwikkeling is de unieke samenwerking tussen het bedrijfsleven, Rijn IJssel Vakschool Wageningen, Rijn IJssel Creatieve Industrie en Studio26 ontstaan en werd Dinnershow Goud geboren. Het idee achter Dinnershow Goud is om studenten van diverse opleidingen van Rijn IJssel de kans te geven vlieguren te maken in een professionele omgeving. Zo doen ze praktijkervaring op én krijgen studenten de kans om aan een breed publiek te laten zien wat ze in huis hebben.

Dinnershow goud

Dinnershow Goud presenteert op 16, 17 en 18 april 2024 ‘A Golden Night to remember’. Dé avond uit met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties! Onder het genot van een vijfgangenmenu konden gasten genieten van dans, zang en entertainment. De Muzenzaal van Musis Arnhem werd omgetoverd tot het podium voor studenten van de Rijn IJssel opleidingen, Danser Show Allround, Danser Urban en Nederlandse Musical Academie. De artistieke leiding van deze show was in handen van Studio26.

Dinnershow christmas special

Dinnershow Christmas Special in Duiven! Deze Dinnershow is weer als vanouds met dans, zang, viergangen diner en entertainment. De Dinnershow wordt verzorgd door Rijn IJssel studenten van de opleidingen Show Allround, Urban en de Nederlandse Musical Academie. De artistieke leiding is in handen van Studio26.

Copyright 2023 – 2024 Dinnershowgoud.nl | Powered by Studio26 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer Privacy