OVER DINNERSHOW GOUD CHRISTMAS SPECIAL

De Christmas Special van Dinnershow Goud is een jaarlijks terugkerend evenement in Gelderland. Geniet in december van een onbezorgde avond uit met familie, vrienden of collega’s en laat je verrassen door een sfeervolle dinnershow! Geniet van een met zorg samen gesteld viergangenmenu en een show vol dans, zang en entertainment, verzorgd door Rijn IJssel studenten van de opleidingen Show Allround, Urban en de Nederlandse Musical Academie. De artistieke leiding van de Christmas Special is in handen van Studio26.

Meer informatie Dinnershow Goud

MENU

Wat het thema van Dinnershow Goud Christmas Special is, moge duidelijk zijn; in december duiken we vol in de gezellige kerstsferen! Geniet van een bijzondere avond en laat je verrassen door een viergangen verrassings menu inclusief drankjes en een sfeervolle show vol live zang en dans.

Meer over het menu

ARRANGEMENTEN

Ben je op zoek naar een zakelijk evenement waar je zelf geen omkijken meer naar hebt? Neem dan contact op voor een arrangement op maat. Naar gelang de grootte van de groep en de specifieke wensen die jullie hebben denken we graag mee over de perfecte invulling van jullie dinnershow!

Neem contact op

SFEERIMPRESSIE

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk de aftermovie van Dinnershow Goud Christmas Special 2019!

DINNERSHOW GOUD WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: