RIJN IJSSEL VAKSCHOOL WAGENINGEN

Rijn IJssel Vakschool Wageningen, de school voor Horeca, Toerisme, Bakkerij en Facilitaire dienstverlening bestaat ruim 100 jaar. De school is gestart met opleidingen voor de Bakkerij. Later kwamen daar Horeca-opleidingen bij.

Sinds enige jaren verzorgt Rijn IJssel Vakschool Wageningen ook een compleet onderwijsaanbod voor de toeristische en recreatieve sector en voor facilitaire dienstverlening. De school heeft vestigingen in Arnhem en Wageningen. Rijn IJssel Vakschool Wageningen biedt haar studenten aantrekkelijk en waarde(n)vol onderwijs, is constructief ondernemend naar haar partners in de markt en inspireert haar medewerkers om zich te ontplooien.

Rijn IJssel Vakschool Wageningen biedt de volgende opleidingen aan: Bakker, Leidinggevende Bakkerij, Ondernemend Bakker, Patissier, Facilitair medewerker/leidinggevende, Horeca Manager Ondernemer/Fast Track, Kok, Gespecialiseerd Restaurant Kok, Gastheer/Gastvrouw, Culinaire Academie, Leisure & Hospitality, Travel & Hospitality, Luchtvaartdienstverlener.

RIJN IJSSEL CREATIEVE INDUSTRIE

Creatieve Industrie is de bruisende plek met excellente opleidingen voor ondernemende studenten die hun unieke talent op eigen wijze ontplooien. Dit doen ze met betrokken en vakbekwame medewerkers die de studenten ondersteunen en stimuleren bij het leggen van een stevige basis voor de toekomst.

Rijn IJssel Creatieve Industrie biedt de volgende opleidingen aan: DTP, Sign, Dans, Muziek, Theater, de Nederlandse Musical Academie, Dans mbo-hbo (voorheen Fast Track), Sound & Vision, AV-specialist, Mediavormgeving, Mediaredactie medewerker, Interieur Design, Ruimtelijk Vormgever, Art & Design, Human Technology, Fashion & Design Support, Make-up & Hair Artist, Evenementenorganisatie, Medewerker Fashion, Medewerker Product Presentatie.

RIJN IJSSEL PODIUM- & EVENEMENTENTECHNIEK

Dinnershow Goud is voor de opleiding Podium- & Evenemententechniek een unieke ervaring om kennis te maken met alle aspecten van het vak. Binnen een professionele setting komen alle disciplines aan de orde; van licht en geluid tot beeld en podiumbouw.

Ook leren studenten in een professionele setting werken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ledwall techniek. Dinnershow Goud is een examenproject voor niveau 3 en 4 studenten van deze opleiding.